TramperFlexwork
TramperFlexwork

Wie zijn wij?


Tramper Flexwork is in een familiebedrijf opgericht door A. Tramper in 2011. Wij zijn de schakel tussen werknemer en werkgever. Wij zijn een uitzendbureau voor jonge, oude, autochtone en allochtone werkzoekende. Tramper Flexwork hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij staan altijd open voor idee├źn en waarderen eigen initiatief. De werving en selectie gaat altijd in overleg en daarmee kunnen wij alle uitzendkrachten een prettige werksfeer aanbeiden. We vinden het erg belangrijk dat de wensen van de flexwerker en de werkgever naadloos op elkaar aansluiten.
Tramper Flexwork weet de juiste persoon op de juiste plaats in te zetten waardoor beide partijen tevreden zijn. Wij hebben onder andere een samenwerkingsverband met het UWV en hebben al succesvol bij verschillende bedrijven uitzendkrachten kunnen inzetten.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op +31 (0)113-760029 of via

TramperFlexworkFacebook